Introduction

Dear all , Thank You for coming to my blogspot



Apr 4, 2011

Chating Warrior Pro Plus chatbot series


Dear All,


Thank you  to using Chating Warrior pro Bot series. If you want a SERIAL NUMBER free (no need payment) To be a romeobot fans and get free, you can request through romeobot fan page at http://www.facebook.com/romeobot.fans.club

Terima kasih untuk menggunakan Chating warrior pro bot wseries. Jika kamu ingin mendapat kan  SERIAL NUMBER Gratis, caranya kamu menjadi fans dari romeobot, Silahkan request SN mu melalui  http://www.facebook.com/romeobot.fans.club



Download chating warrior pro 1.2.2 bot series for x86 and x64 melalui ziddu.com




Hi salam hangat dari ku :D senang sekali bisa ketemu
kembali dengan teman-teman semua para chatter mania :) pada kesempatan kali ini
aku ingin publikasi salah satu koleksi app buatan tangan aku yaitu chating
warrior :) Aplikasi ini dapat dipakai langsung di Windows Vista dan Windows 7,
untuk Windows XP kadang langsung bisa pakai kadang tidak tergantung Instalasi
pertama kali terhadap OS kamu, kalo tidak bisa jalan silahkan download dotnet
frame work terbaru sekurang kurangnya versi 3.5 di web site resmi microsoft.
Aplikasi ini dapat kalian pakai terbatas pada fasilitas chatroomnya saja.
bilamana kalian ingin menikmati fasilitas chatbotnya. maka kalian dapat
melakukan donasi untuk mendukung kelanjutan pembuatan software ini :

Donasi 1 = Rp. 150.0000,-
Donasi 2 = Rp. 200.0000,-
Transfer kerekening BCA dengan nomor rekening
1340773124

Atas nama rahmad hidayat atau transfer melaluiwestern union bila berada diluar indonesia. Anda juga dapat melakukan donasi melaluiPAYPAL.com













Bila sudah transfer anda dapat konfirmasi activation key dan email/jid lengkap
anda melalui sms kenomor HP
081324900642 atau anda dapat kirimkan email ke
rahmad76@gmail.com

Anda akan mendapatkan 1 serial number yang hanya dapat dipergunakan pada 1 pc
saja.



Download chating warrior pro 1.2.2 bot series for x86 and x64 melalui ziddu.com
Beberapa fungsi dari chatbot antara lain :


1. menyajikan 3 macam quiz bot 
a. Scramble quiz 
b. Math quiz 
c. Guess quiz

2. Berfungsi sebagai sensor room, so kalian bisa memonitor participant diroom melalui chatbot tersebut, dengan cara mendaftarkan kata-kata yang kalian anggap tidak pantas untuk di posting
ditengah-tengah room, maka participant tersebut akan terkena 3 kriteria sangsi visitor, kick dan ban

3. Berfungsi sebagai robot greetingsin untuk menyambut
participant masuk ke room, chatbot ini dirancang pintar dengan beberapa kata
sambutan yang bervariasi dan dapat kalian buat sendiri


4. Berfungsi sebagai robot greetings out, memberi kalimat salam perpisahan yang variatif dan dapat
juga di kombinasi dengan kalimat2 yang kalian sukai


5. Berfungsi sebagai robot yang dapat ngobrol dirum, caranya tentu saja kalian wajib mendaftarkan
kalimat-kalimat yang tanya jawab sehingga robot terlihat cerdas dan pintar ketika bercengkrama dengan para participant didalam room

6. Berfungsi sebagai robot yang dapat memberikan komentar2 khusus ketika participant terkena visitor kick dan ban dan beberapa fungsi variasi lain yang dapat kalian atur sendiri Chatbot tersebut dapat kalian remote jarak jauh baik oleh robot sendiri atau oleh para owner dan admin didalam room.

Didalamnya sudah aku siapkan beberapa contoh bagaimana mengisi kecerdasan robotnya dan kalian bisa ikuti cara pembuatannya.
Untuk cara   pemakaiannya kalian dapat bergabung dengan aku di romeobot fans club melalui facebook


salam hangat


rahmad76



english version :


============
hi :D I am glad
to meet with All of my friends the chatter mania:) on this occasion I would like
to publication one of my handmade collection that is chatting warrior:) you able
to use this application limited to chatroom facilities only. if you want to
enjoy the chatbot facilities, then you can donate it at a price of


Donate 1 = Rp. 150,000
Donate 2 = Rp. 200,000Transfer to myBCA account with account number 1340773124
in the name of Rahmad hidayat or transfer via western union (overseas) or via paypal.com















Please confirm your transfer and send your activation key and complete email / JID through sms to +6281324900642 or send email to rahmad76@gmail.com
You will get 1 serial number that available only on 1 pc.

Download chating warrior pro 1.2.2 bot series x86 and x64 from ziddu.com
several functions of the chatbot :

1. presents 3 types quiz bot 

a. Scramble quiz 
b. Math quiz 
c. Guess quiz
2. Serves as the sensor room, so you can monitor the participant in the room, through the chatbot, list the words that you deem inappropriate for posting in the room, then the participant will be exposed to 3 criteria dubious visitors, kick and ban
3. Functioning as a robot greetingsin to welcome participant entered the room, chatbot is designed smart with a few remarks are varied and you can create your own
4. Functioning as a robot greetingsout, giving sentences that varied farewell and may also in combination with sentences that you like
5. Functioning as a robot that can chat in the room, of course you do shall register the
sentences that question and answer so that the robot looks intelligent and smart when chatting with the participant in the room
6. Functioning as a robot that can provide specific comments, when participant hit kick visitors and tires and several other variations of the functions that you can set yourself Chatbot can
be your long-distance remote either by the robot itself or by the owner and administrator in the    room.
In it was I prepared some examples of how to fill the
intelligence of robots and you can follow the weave.


best regards,


rahmad76

18 comments :

b€b€k_spφrt said...

Good luck man..!

green said...

mantap om aisenodni.blogspot.com

Bang Oj3ck said...

Knapa yah bang di chatboxnya abang kok No. IPq dibanned,..???

Anonymous said...

pada awal download saya gunakan gak ada masalah,tp beberapa hari kemudian kok udah gak bisa lagi ya,,,mohon kasih solusinya,,,thanks

Viyan Pradita said...

Wah masih exsis nen kang :D
Sukses slalu kang \m/

jums said...

Dear romeo

how can i change the quiz question and answers to my own questions???

hope u reply soon
thnx

regards

ori.zola said...

sebelum mendonasi, kira2 perlu download app nya dulu ?
daku sudah download tapi ga bisa di open soalnya file not found. nah gimana tuh ?

kaka said...

bang kok ga bisa di download ea chatingwarrior nya?

kaka said...

kok ga bisa di download ea bang chatingwarrior nya

kaka said...

bang kok ga bisa di download ea chatingwarrior nya?

Anonymous said...

heya rahmad76.blogspot.com owner found your website via Google but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have discovered site which offer to dramatically increase traffic to your site http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my blog. Hope this helps :) They offer most cost effective backlink service Take care. Jason

Rahmad Hidayat said...

banyak yg bertanya bagaimana cara download app chating warrior ini, menurut saya simple sekali, karena integrated dengan ziddu.com, namun disarankan untuk mendownload secara manual tanpa menggunakan download manager, karena akan ditolak oleh ziddu

If you want to download CW, use manual download and dont use download manager

Rahmad Hidayat said...

mengenai serial keys nya saya sudah upload di ziddu.com, jadi kamu tidak perlu tanya lagi serial keysnya, silahkan cari postingannya di romeobot fans club lewat facebook

i ve uploaded the serial keys app for CW, if you need this, please find at romeobot fans page through facebook

thanks

Rahmad Hidayat said...

untuk saat ini aplikasi ini tidak saya kembangkan dulu karena kesibukan dalam pekerjaan, mohon maaf

bilamana ada ketidak sesuaian lagi yg menyebabkan app ini tidak jalan dengan baik dengan benar, itu karena server jabber dimana tempat kamu lakukan koneksi telah melakukan perbaharuan script mereka guna kepentingan keamanan internal mereka

namun dapat dipastikan cw ini compatible dengan original jabber yang ada

Anonymous said...

what is serial key of chating warrior ?

Anonymous said...

The straightforward facts with regard to web business achievement start out with the well known
items... really know what you are doing in this article.

Learning the best way to model oneself online business is a have to as you will find there's mastering blackberry curve to doing this. Yes, DO THE JOB.

Online success is going to be determined by the particular depth of your fundamental perception of exactly how search engines like google operate along with the energy put forth to be able knowledge. One with the points make a decision as soon as a web based business is usually in the event you are likely to be marketing a actual merchandise or maybe if you're
going to always be selling some type of the particular assistance.
It's furthermore recommend to take a look in to PBS solutions with regard to bigger firms. It isn't
to perform therefore, you'll find dropship that could shipment method available for you.

By reliable ideas researching ways to increase ones good results on a regular basis, you will find a potential for seeing that achievement. You can certainly make an authentic stream regarding wealth if you know immediate your website pursuits. The subsequent essential qualification is actually to create a very good workforce aid you in your company opportunities. The group regarding online business teachers that you require formed via discussion boards the telephone. The products or services offering on the internet ought to acquire the prospective locates intended for making certain highest answer and also influx large profits.

How to produce extra money by way of proper channelsGetting listed to any or all forumsThe primary mantra driving wealth constructors may be the seriousness they've got for that online business they
will perform. The retailer the front, displayed from the organization
master's website will be the crucial to interesting possible consumers actually receiving the crooks to returning propose the web page in addition to solutions for you to other people.

my web site: Youtube.Com

Anonymous said...

Thank an individual Much with the assistance.
'm inspired get started. An individual make it noise fairly simple to get going. .

Also visit my web page - seo academy

Anonymous said...

Wonderful post! We are linking to this particularly great post on our
website. Keep up the good writing.

Here is my homepage ... baju baju korea

About my own Company

Harsa Cipta Intiguna deliver a specific business domain in the IT World by providing IT Software Division so known as HarsaSoft, we would like to help and educate our client to gain the benefits from our highly skill, wide and deep knowledge, and fully experience experts in the related fields by getting the right sharped, effective and efficient software solution. We also create IT Hardware Division so called HarsaWare based on our market demand which could help you in gaining good quality gadgets, laptops and servers with competitive price and after sales warranty. We've made these possible to our existing client and we'll make these possible for you too by adapting and customizing to patch, enchance and adding rich features from the open source software, so you could use these features to help your business getting better and better a long the way as we would ourself getting better every day by making you satisfy with our products and services. We could provide end to end solution for you, so no need to worry that your IT System as the supporting business will become hard to manage and hard to improve for supporting the growing fast business. "No need reinventing the wheel but make it more useful" are the words that we have in mind and we also make sure that you leave your worries behind since we always give our client after-sales guaranty in order achieving our goal which is "Your satisfaction is ours". If you are interested to get the information about our products, please send an email to me, at rahmad.hidayat@hci.co.id

Note : please use your company email to request the brochure